Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Wilt u 360 opnames structureel inzetten in uw marketing maar geen idee hoe & wat, dan kan een training van de360specialist.nl u snel op weg helpen. Na jaren zelf door schade en schande wijzer te zijn geworden dragen wij nu graag onze kennis over. Wij zijn de 360 specialist, dat betekend geen standaard training, maar maatwerk & advies. Samen met u kijken we waarmee uw business het best geholpen is. Ideaal bijvoorbeeld voor makelaars die regelmatig opnames zelf willen gaan maken. Hoe leuk is het als u zelf kunt gaan fotograferen en niet altijd iemand hoeft te laten komen. Als u vaker beelden wilt maken ook een stuk goedkoper.

Tijdens een training komen wij bij u langs op uw locatie (wel zo gemakkelijk) wij leveren u de materialen en we gaan er samen met u en/of uw medewerkers mee werken. Aan het einde van de dag kunt u prima 360 foto’s en video’s maken. Dan krijgt u het certificaat, 360 specialist. Bespaar u zelf: geld, tijd en frustratie en boek een cursus bij ons. Dan bent u snel en goed onder weg.

Wij worden altijd erg blij van mensen enthousiast zien worden over 360 fotografie en videografie. Hoe meer mensen deze nieuwe techniek omarmen hoe beter. Ons enthousiasme en persoonlijke aanpak zorgen er voor dat uw en uw medewerkers ook na de training makkelijk ons durven te bellen met vragen. Daar rekenen we meestal niks extra’s voor, gewoon services waar u na de training ook nog profijt van heeft. Want wij willen natuurlijk wel dat uw foto’s kwaliteit uitstralen.

Zeer blij worden we dan ook als we leuke reacties zoals onderstaand mogen ontvangen:

vanwege Covid-19 wilde we voor onze open dag dit jaar iets met 360/vr doen. We hadden geen idee waar te beginnen. de360specialist.nl heeft ons perfect begeleid. We hebben een paar camera’s aangeschaft en maken nu overal 360 foto’s. Deze gebruiken we niet alleen voor de open dag maar we hebben nu een fantastische online 360 presentatie die ook in onze verkoop goed aanslaat. En het materiaal kunnen we ook nog eens op beurzen gaan inzetten. Veel meer dan we ooit gedacht hadden maken we nu van 360 gebruik.

GEWELDIG

…of zoiets als dit:

Doordat de360specialist.nl voor ons bedrijf de materialen en training heeft verzorgd waren we snel op weg. De uitleg was makkelijk en ook nu zijn de lijntjes kort bij vragen, erg fijn deze samenwerking.

BEDANKT!