Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Als je op de360specialist.nl terecht bent gekomen, wil je waarschijnlijk iets gaan doen met 360 graden beeldmateriaal. Misschien heb je een camera gekocht (of ben je van plan dit te doen) en loop je tegen problemen aan, misschien wil je VR op een beurs inzetten maar geen idee waar te beginnen of wellicht heb je besloten dat jij jouw locatie, product of dienst in 360/ VR wil laten zien en zoek je iemand die dit voor je kan verzorgen. 

360 graden foto- en videografie is nog relatief nieuw. En er is nog veel te winnen op de manier waarop 360 graden beeld kan worden ingezet. Dit betekent ook dat je mogelijk tegen problemen aanloopt als je wil starten met 360 graden beeld. de360specialist.nl is opgericht om juist iedereen die met 360 aan de slag wil te kunnen helpen. 

Toen ik jaren geleden kennis maakte met 360 graden fotografie zag ik de enorme potentie er van in. Samen met een aantal vrienden lieten we letterlijk een 360 graden/VR camera uit China komen. En vandaar was het een eindeloze zoektocht naar hoe je goede 360 graden foto’s en ook video’s maakt. Er is geen speciale opleiding voor 360 graden foto of videograaf. En er bestond zelfs geen cursus. Er was zelfs niet eens een duidelijke handleiding bij de camera. Dus door veel vallen en opstaan en zelf uitzoeken kregen we de techniek steeds beter onder de knie. 

Vervolgens boden we bij bedrijven aan om 360 graden foto’s of video’s voor hun te maken. Het creëren van content is nog steeds de basis van de360specialist.nl. Echter krijgen we ook altijd de vraag, wat kan ik daar dan mee. Vandaar dat we naast de content creatie ook moesten gaan verdiepen in manieren om 360 graden het beste in te zetten. Dit heeft geresulteerd in vele leuke marketing ideeën, software en zelfs hardware waarmee 360 graden beeld het beste in te zetten is. 

Met de360specialist.nl wilde ik een platform opzetten waar we iedereen die 360 graden beeld wil gaan maken of dit wil inzetten een oplossing bieden. Heb jij ook een 360 graden uitdaging, heb je interesse om een 360 graden camera aan te schaffen, heb je behoefte aan hulp bij het gebruik van 360 opname apparatuur of het verwerken van de beelden, wij zijn er voor je. Of het nu gaat om een klein of groot project, als het om 360 beeld gaat, neem dan contact met op de360specialist.nl.

Martijn de Jongh

Oprichter de360specialist.nl