Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Als u een 360 graden foto of video heeft gemaakt wilt u deze natuurlijk tonen. Als u echter een 360 graden foto of video zomaar upload op uw website als foto of film krijgt u waarschijnlijk plat beeld. Dit heet een equirectangular, net zoals bij de wereldkaart, zie ook onderstaand voorbeeld. Om uw 360 graden content te laten werken heeft u speciale software nodig. Zie ook onderstaande voorbeelden.

Om uw 360 graden foto’s of video’s als 360 beeld te tonen, kunt u uw beelden uploaden op websites die deze software geïmplementeerd hebben. Bijvoorbeeld op Google, Facebook en YouTube herkennen dat het om 360 beeld gaat en tonen het beeld als 360 object. Ook voor het aanmaken van 360 tours zijn diverse sites te vinden. Dit zijn allemaal openbare websites waar u dan uw foto of video upload. Bij een externe partij heeft u geen directe controle en tevens deelt u altijd de rechten. Bovendien zijn de instel mogelijkheden vaak zeer beperkt.

Vandaar dat wij 360hosting aanbieden in combinatie met onze software. Op die manier kunt u uw 360 content tonen & afspelen op een manier zodat uw content niet elders openbaar is. Wij verwerken uw foto’s en/ of video(-s) en u krijgt van ons een eenvoudige link (een embeded link) aangeleverd welke u kunt plaatsten op uw website. Met onze software hebben we bovendien oneindig veel mogelijkheden om de beelden te laten passen in uw huisstijl. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over onze 360hosting oplossingen.

Voorbeeld equirectangular foto

Dezelfde foto in 360 graden

Loading…

Beweeg met uw muis over de foto om rond te kijken. U kunt ook in- en uitzoomen.