Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Wij bieden diverse mogelijkheden voor 360 tours. Afhankelijk van uw wensen en product of diensten en uiteraard budget helpen wij u graag de beste keuze voor u te maken. Lees hier meer over de verschillende opties.

Google Street View

Het meest bekende platform voor 360 is waarschijnlijk Google Street View. de360specialist.nl is Google Certified. Wij kunnen voor u een Google Street view tour verzorgen. Meer informatie over onze Google Street View tours vindt u hier>>

Matterport

Een andere optie is Matterport deze software werkt perfect en gaat bijvoorbeeld goed samen met Funda. Als u huizen wil presenteren op Funda via Matterport, kunnen wij u zeker helpen. Wij kunnen of alleen de foto’s aanleveren en dan kunt het zelf op Matterport het tot tour verwerken. Of wij verzorgen dit ook voor u. Bij ons geen verplichtingen.

360 Graden tour op maat

Ons specialisme zit natuurlijk in maatwerk. Bijkomend voordeel is dat u vaak nog een stuk goedkoper uit bent dan bij bijvoorbeeld Matterport. Hieronder ziet u een door ons gemaakte tour van vakantiehuis Icarus in Suriname. Deze tour geeft goed weer wat wij met onze software kunnen. Een paar punten die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen:

Loading…
  • plattegrond die u aan/ uit kunt zetten
  • de plattegrond veranderd als u van verdieping wisselt
  • op de kaart kunt zien in welke richting u kijkt.
  • er is een duidelijke link naar de verhuur aanbieder
  • de tour is werkend op de pagina maar kan ook full-screen bekeken worden
  • als u door het huis gaat zult u diverse informatie punten ontdekken
  • met de 3 streepjes, klikt u het menu naar de zijkant
  • deze tour kan in VR of Cardboard worden bekeken.
  • volledig responsive

Kortom deze tour biedt veel meer dan alleen een paar foto’s. Er zijn 2d foto’s ge├»mplementeerd (kunt u ze ontdekken?), er zijn informatie blokken. Wat nog niet in de tour is verwerkt maar wel kan is een video. Of een voice-over die iets over de ruimte verteld waar u zich bevind. Kortom wij kunnen een virtuele tour geheel op maat en wens samen stellen. Bovendien kunnen we de tour via een makkelijke link aan u aanbieden zodat u deze integreert in uw website. Dat kan zoals hierboven maar ook via een button (knop) waar door de tour zich in een nieuw scherm gelijk full frame opent. Probeer het hier zelf. Op onze voorbeeld pagina ziet u nog meer gave voorbeelden.