Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Als u uw eerste stappen wilt zetten op het gebied van 360 fotografie of u heeft een beurs, dan kunt u natuurlijk bij ons allerlei mooie producten kopen om u opweg te helpen. Echter kunt u ook kiezen om eerst eens een VR bril of 360 graden camera te huren en ervaring op te doen.

In onze webshop vindt u een categorie huur items. We hebben producten die u kunt huren voor een beurs of evenement. Zoals de VR beurs desk een speciaal door ons ontwikkelde desk voorzien van professionele VR-headset, docking station zodat de bril altijd opgeladen is en niet gestolen kan worden en een groot TV scherm zodat omstanders met de VR beleving kunnen meekijken. Of wat te denken van de VR beurs stoel, deze stoel nodigt geïnteresseerde uit te komen zitten en de VR ervaring te beleven. Hoe makkelijk wilt u inloop van uw stand? Deze apparaten hebben zich al vaak bewezen & verhogen gegarandeerd aandacht voor beursstand.

Als u besluit 360 apparatuur te kopen heeft u bij ons de mogelijkheid er een cursus bij te boeken, zo raakt u snel vertrouwt met de apparatuur. Maar dat kan natuurlijk ook later. Toen wij voor het eerst een 360 graden camera uit China bestelde en op de aanknop drukt op goed geluk, zijn er uren en uren in gaan zitten om alle ins en outs te leren van 360 fotografie en video opnames. Doordat wij zelf dagelijks met 360 graden camera’s op pad zijn weten we de ins en outs. Tevens kunnen we u daardoor goed adviseren over welke camera bij u zou passen.