Telefoon

+ 31-6 422 46 300

Email

info@de360specialist.nl

Openingstijden

ma-vr: 9:00 - 17:00

Veel mensen denken ten onrechte bij 360 graden alleen aan Google Street View, maar er is veel meer mogelijk. En zelfs Google Street View gebruiken veel bedrijven niet optimaal. Als u twijfelt of 360 graden iets kan toevoegen aan uw bedrijf bekijk dan eens deze 3 simpele vragen.

Het is algemeen bekend dat mensen steeds meer visueel zijn ingesteld.
Daarom presenteer ik mijn producten/ diensen optimaal met:

A) met beeld
B) met tekst

Mensen worden overprikkelt en lezen steeds slechter, wordt weleens gesteld. Sterke visuele presentaties zullen daarom in de toekomst naar verwachting:


A) belangrijker worden
B) Onbelangrijker worden

3 Als steeds meer bedrijven zich visueel sterk presenteren is onderscheidend vermogen:
A) Belangrijker
B) Niet belangrijk

Uiteraard waren deze vragen open deuren. Echter zien we dat veel bedrijven nog niet echt in 360 graden zijn gesprongen of een poging hebben gewaagd en zijn afgehaakt. Wonderlijk toch?

Het is ook niet direct voor de hand liggend hoe je 360 het beste inzet en hoe het allemaal werkt. Maar juist daarom ligger er nog enorme kansen om hier u voordeel mee te doen. Daarom is de360specialist.nl opgericht om u hiermee te helpen. Wij maken niet alleen 360 fototours maar zetten in op alle vlakken van het 360 graden content. Kijk maar eens bij toepassingen voor leuke inspirerende ideeën. Of boek een cursus en verdiep u in de mogelijkheden van 360 graden content zodat u er zelf mee aan de slag kan.

Dus of u nu wilt gaan vloggen in 360, 360 tours wil aanbieden VR tours wil aanbieden in uw online verkoop gesprek, klanten wil imponeren op een beurs met een virtual reality beleving of een VR-headset wil meenemen op klant gesprek om zo echt te laten zien waar u over praat, het is allemaal mogelijk. Benieuwd? Neem eens een kijkje op www.de360specialist.nl

wist u dat wij een grote database aan standaard 360 belevenissen hebben die u direct kunt inzetten in uw marketing?

Ook interessant om te lezen